Fiets zelf je voorjaarsklassieker naar keuze met de Continental Classics Tour

Fiets zelf je voorjaarsklassieker naar keuze met de Continental Classics Tour

Events  09/01/2023

De Continental Classics Tour staat garant voor heel wat plezier, maar ook competitiegevoel. 8 voorjaarsklassiekers worden georganiseerd om jou nieuwe plekken te leren kennen op de fiets. Waarom niet langer in de buurt vertoeven? Ga als een echte Flandrien afzien op de bekende hellingen en kasseien.

De start van deze Continental Classics Tour is met de Omloop het Nieuwsblad Cyclo. Sta je te popelen om de pittige hellingen en nijdige kasseistroken in de Vlaamse Ardennen opnieuw te bedwingen? Een dag na de profs op 26 februari kan je zelf het nieuwe Belgische wielerseizoen op gang trappen. Vanuit het Gentse Kuipke trek je richting het duo Leberg – Haaghoek. Onderweg kruisen meerdere kuitenbijters en kasseistroken jouw pad met als absolute hoogtepunt de Muur van Geraardsbergen en de Bosberg. Zet de eerste Pelotonafspraak zeker in je agenda!

Daarnaast is ook de volledige kalender gekend. De start met de Omloop het Nieuwsblad Cyclo wordt gevolgd door Dwars door Vlaanderen Cyclo op zaterdag 18 maart. Een week later is het de beurt aan Gent-Wevelgem cyclo op zaterdag 25 maart. Zaterdag 1 april staat in het teken van We Ride Flanders- RVV cyclo, gevolgd door Scheldeprijs cyclo op zaterdag 8 april.

Brabantse Pijl cyclo is de laatste pelotontour in de lente op zaterdag 15 april. Met een kleine pauze gaan we verder met Ride Leuven cyclo op dinsdag 15 augustus en met de super 8 Cyclo wordt een spetterend einde verwacht in Haacht op zaterdag 16 september.

Meer info kan je vinden op https://continentalclassicstour.be/nl/ .