Bekijk het overzicht

Bestel nu uw VIP-tickets!

12 October 2019

Mis niets van Omloop het Nieuwsblad 2020! Kies de VIP-formule die het best bij u past en volg alles vanop de eerste rij. 

Omloop Het Nieuwsblad, dé openingswedstrijd van het klassieke wielervoorjaar, is elk jaar opnieuw een dag waar renners en wielerfans maanden reikhalzend naar uitkijken. Nadat de Omloop drie jaar geleden is toegetreden tot het elitekransje van WorldTour-wedstrijden, zijn we ook in 2020 klaar om een nieuw hoofdstuk bij te schrijven.

Wielerstad Gent blijft het decor van de intrede van de WorldTour-renners op Belgische bodem, maar de finale, met Ninove als aankomstplaats en het legendarische duo Muur van Geraardsbergen - Bosberg in de finale, zal ongetwijfeld opnieuw voor spektakel zorgen. Ninove, een stad die koers ademt, is helemaal klaar om het peloton te ontvangen en de eerste wielerhelden van het seizoen te eren op het podium.

Het parcours van de Omloop is een eerbetoon aan de oude Ronde van Vlaanderen en zal bij iedereen die begaan is met de koers de nodige nostalgie oproepen. Combineer dat met een flinke portie heroïek en een bruisende sfeer en u bent helemaal klaar voor het nieuwe wielerseizoen.

Flanders Classics organiseert tijdens Omloop Het Nieuwsblad 2020 een gevarieerd VIP-programma, dat u toelaat om de hele dag op te gaan in de wedstrijd. Of u nu de start, de aankomst of een uitgebreid dagprogramma verkiest.

Kies de formule die u op het lijf geschreven is en beleef het allemaal vanop de eerste rij!

 

Bekijk hier onze VIP-formules.

 

(c) Photonews

  • (c) Photonews © (c) Photonews

Gerelateerd nieuws