Wedstrijd

Wegwijzer

Met de handige wegwijzer in pdf-formaat kunt u het volledige parcours van de 15e Omloop Het Nieuwsblad voor Elite Vrouwen straat per straat meevolgen en weet u exact waar de rensters passeren, inclusief handige pijlen en iconen om de route van de rensters aan te duiden. Bovendien wordt er een indicatie gegeven aan de hand van drie mogelijke snelheden op welk tijdstip de rensters op een bepaald punt zullen passeren.

(c) Photonews

Download de wegwijzer

Uurrooster

Met dit uurrooster in pdf-formaat weet u perfect in welke steden en gemeenten Omloop Het Nieuwsblad voor Elite Vrouwen op zaterdag 29 februari zal passeren. Ook de belangrijkste ijkpunten zijn vermeld, zoals kasseistroken, hellingen en bevoorradingsstroken.

Aan de hand van drie mogelijke snelheden wordt ingeschat op welk tijdstip de rensters zullen passeren in uw stad of gemeenten. Bovendien is er ook aangeduid na hoeveel kilometer de rensters langs uw uitgekozen punt passeren en hoeveel kilometer ze vanaf dat punt nog voor de boeg hebben tot aan de finish in Ninove.

(c) Photonews

Download het uurrooster

Overzichtskaart

Op deze overzichtskaart kunt u bekijken hoe het parcours zich door de provincie Oost-Vlaanderen wentelt en krijgt u een opsomming van de hellingen en kasseistroken die opgenomen zijn. Deze worden weergegeven met een nummer op het kaartje. Onderaan in het document vindt u nogmaals het profiel terug van deze 15e Omloop Het Nieuwsblad.

(c) Photonews

Download de overzichtskaart

Technische gids

De technische gids voor Omloop Het Nieuwsblad 2020, met daarin alle nodige technische gegevens en nodige informatie voor de 15e editie op zaterdag 29 februari, kan u hieronder downloaden.

(c) Photonews

Download de Technische Gids
Reference page: