Volg de start van het voorjaar in ’t Kuipke of via de livestream

Volg de start van het voorjaar in ’t Kuipke of via de livestream

Road  20/02/2024

Op zaterdag 24 februari geven we in Gent het startschot van het Belgische voorjaar. Voor aanvang van Omloop het Nieuwsblad stellen we alle mannen- en vrouwenploegen voor in ’t Kuipke. Mis het spektakel niet en kom jou helden aanmoedigen of kijk via de livestream.

Het Vlaamse voorjaar gaat traditioneel van start met Omloop het Nieuwsblad. De openingsklassieker zorgt niet alleen voor een sportief spektakel tussen Gent en Ninove, in ’t Kuipke staat jaarlijks een kippenvelmoment op het programma: de ploegenvoorstellingen.

Wie wil afzakken naar ’t Kuipke voor de eerste wielerhoogdag van het jaar is welkom vanaf 8.00 u. De toegang tot de ploegenvoorstellingen is gratis, zo kan iedereen van de unieke sfeer genieten. De presentatie van de Elite Mannen start om 9.10 u.  We nodigen je uit om daarna te blijven hangen, want om 12.00 u. zijn de Elite Vrouwen aan de beurt.

Kan je er niet bij zijn in ’t Kuipke? Geen nood, dankzij Proximus hoef je geen seconde van het wielerfeestje te missen. Volg het spektakel via deze livestream.

Tornanti
Tornanti
Robin Orins wint Omloop het Nieuwsblad U23
Lees meer | Robin Orins wint Omloop het Nieuwsblad U23
Vos sprint naar eerste overwinning in Omloop Nieuwsblad
Lees meer | Vos sprint naar eerste overwinning in Omloop Nieuwsblad
Tratnik haalt het voor Politt op Elisabethlaan
Lees meer | Tratnik haalt het voor Politt op Elisabethlaan
TUDOR wordt officiële timekeeper van de Flanders Classics voorjaarsklassiekers
Lees meer | TUDOR wordt officiële timekeeper van de Flanders Classics voorjaarsklassiekers