Claim jouw digitale goodiebag langs het parcours van Omloop het Nieuwsblad

Claim jouw digitale goodiebag langs het parcours van Omloop het Nieuwsblad

Road  23/02/2024

Op zaterdag 24 februari is het zover! Dan trapt Omloop het Nieuwsblad traditiegetrouw het Vlaamse voorjaar op gang. Ben jij erbij tijdens de fantastische ploegenvoorstellingen in ’t Kuipke? Schreeuw je jouw helden en heldinnen vooruit langs het parcours? Of wacht je de opvolgers van Dylan van Baarle en Lotte Kopecky op aan de finish? Vergeet dan zeker niet jouw gratis digitale goodiebag te claimen!

The Digital Goodiebag is een gloednieuwe manier om goodies te claimen. In zo’n goodiebag vind je drie verschillende soorten prijzen, aangeboden door de wedstrijdpartners: online codes of aanbiedingen, goodies die je kan afhalen op een bepaalde locatie, of loterijen waaraan je via de goodiebag kan deelnemen.

Hoe werkt het?

Wie zo’n goodiebag wil claimen, moet aanwezig zijn op de wedstrijd. Als je je op de wedstrijddag van Omloop het Nieuwsblad aan de start- of finishzone of langs het parcours bevindt, surf dan naar digitalgoodiebag.flandersclassics.be of klik op de knop onderaan deze pagina. Volg daarna de stappen hieronder om jouw digitale goodiebag te claimen:

  1. Log in met jouw persoonlijke Flanders Classics account om toegang te krijgen tot de goodiebag. Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan en log in alvorens verder te gaan.
  2. Claim de goodiebag van Omloop het Nieuwsblad 2024.
  3. Ontdek de goodies en gebruik jouw persoonlijke codes, neem deel aan de loterijen, of claim jouw goodie op de aangewezen locatie.
  4. Win geweldige prijzen!

Claim de goodies

De goodiebag is dus enkel beschikbaar aan de start, aankomst of langs het parcours en dat vanaf 8.00 u., het moment waarop de deuren van ’t Kuipke openen voor de ploegenvoorstellingen. Om te bepalen of je je op het evenement bevindt, vragen we jouw locatie. Geen zorgen, we gebruiken jouw locatie alleen om te zien of je in aanmerking komt voor de gratis goodiebag.

Claim de goodiebag via deze knop:

Robin Orins wint Omloop het Nieuwsblad U23
Lees meer | Robin Orins wint Omloop het Nieuwsblad U23
Vos sprint naar eerste overwinning in Omloop Nieuwsblad
Lees meer | Vos sprint naar eerste overwinning in Omloop Nieuwsblad
Tratnik haalt het voor Politt op Elisabethlaan
Lees meer | Tratnik haalt het voor Politt op Elisabethlaan
TUDOR wordt officiële timekeeper van de Flanders Classics voorjaarsklassiekers
Lees meer | TUDOR wordt officiële timekeeper van de Flanders Classics voorjaarsklassiekers