Ga direct naar de inhoud
Zaterdag 28 Februari 2015
70e Omloop Het Nieuwsblad
Nog 30 Dagen

Mannen Elite

Wiggins in Omloop Het Nieuwsblad

12 Januari 2015

Bradley Wiggins wil zijn wegcarrière eindigen met een ‘big bang’ en mikt hiervoor op Parijs-Roubaix. De Brit start op Mallorca, rijdt zich verder in Qatar in, om dan in de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne te beginnen aan een campagne tot Parijs-Roubaix.

Lees meer (op nieuwsblad.be)

Eén helling extra in Omloop Het Nieuwsblad

19 November 2014

De Omloop Het Nieuwsblad telt volgend jaar één helling meer dan de editie die dit jaar door Ian Stannard verrassend werd gewonnen vóór Greg Van Avermaet. De bijkomende kuitenbijter is de Kaperij in Maarkedal.

De Kaperij is duizend meter lang, telt maximaal een ­stijging graad van 9 pr ocent en is gemiddeld 5,5 procent steil. In de streek is deze bult ook bekend als het Bosgat.

Lees meer (op nieuwsblad.be)

Kwaremont en Flanders Classics worden partner in de koers

23 Oktober 2014

Brouwerij De Brabandere (Bavikhove) slaat met Kwaremont - bier gebrouwen voor kopmannen – de handen in elkaar met Flanders Classics.

Op dinsdag 21 oktober werd met grote tevredenheid door beide partijen het contract ondertekend in het museum van de brouwerij in Bavikhove. Gezeten tussen mooie foto’s, tal van awards en nostalgisch reclamemateriaal werd opnieuw geschiedenis geschreven in het bestaan van de brouwerij.

Kwaremont en Flanders Classics worden voor minstens twee jaar partners. Hierdoor kan Kwaremont een tandje bijschakelen en zich officieel hét bier van de koers noemen! 

Perschef Marc Van Landeghem overleden

30 September 2014

Op maandag 29 september 2014 is onze perschef, Marc Van Landeghem, zeer plots overleden in Spanje. Een aimabele collega met een hart voor de koers. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe. De perszaal zal nooit meer hetzelfde zijn. We gaan je missen Marc.

Laatste editie

 1. 1 Ian Stannard
 2. 2 Greg Van Avermaet
 3. 3 Edvald Boasson Hagen
Herbeleef vorige editie

Overwinningen per land

Ga naar Erelijst
 1. 1 53 overwinningen
 2. 2 5 overwinningen
 3. 3 4 overwinningen
   Vip & Hospitality
   nog 30 dagen en het is zover!
   Flanders Classics