Ga direct naar de inhoud
Zaterdag 28 Februari 2015
70e Omloop Het Nieuwsblad

Mannen Elite

Kwaremont en Flanders Classics worden partner in de koers

23 Oktober 2014

Brouwerij De Brabandere (Bavikhove) slaat met Kwaremont - bier gebrouwen voor kopmannen – de handen in elkaar met Flanders Classics.

Op dinsdag 21 oktober werd met grote tevredenheid door beide partijen het contract ondertekend in het museum van de brouwerij in Bavikhove. Gezeten tussen mooie foto’s, tal van awards en nostalgisch reclamemateriaal werd opnieuw geschiedenis geschreven in het bestaan van de brouwerij.

Kwaremont en Flanders Classics worden voor minstens twee jaar partners. Hierdoor kan Kwaremont een tandje bijschakelen en zich officieel hét bier van de koers noemen! 

Perschef Marc Van Landeghem overleden

30 September 2014

Op maandag 29 september 2014 is onze perschef, Marc Van Landeghem, zeer plots overleden in Spanje. Een aimabele collega met een hart voor de koers. We wensen zijn familie en vrienden veel sterkte toe. De perszaal zal nooit meer hetzelfde zijn. We gaan je missen Marc.

Omloop Het Nieuwsblad 2014: de reacties

03 Maart 2014

GENT – Ian Stannard is blijkbaar een man van het slechte weer. Vier jaar nadat hij in een apocalyptische editie van Kuurne-Brussel-Kuurne al eens derde werd, versloeg hij in een iets minder gure maar wel kletsnatte Omloop Het Nieuwsblad in een sprint met twee Greg Van Avermaet. Ondanks de zware omstandigheden was hij in de finale uiterst gefocust gebleven.

 

Stannard vloert Van Avermaet in Omloop Het Nieuwsblad

01 Maart 2014

Ian Stannard heeft de Omloop Het Nieuwsblad op zijn naam geschreven. De Brit van Team Sky klopte na een zinderende wedstrijd Greg Van Avemaet in een sprint met twee. Boasson Hagen won de sprint voor de derde plaats voor Sep Vanmarcke en Niki Terpstra. Voor de 26-jarige Stannard is het de grootste overwinning uit zijn carrière. Topfavoriet Tom Boonen reed een anonieme wedstrijd.

Laatste editie

 1. 1 Ian Stannard
 2. 2 Greg Van Avermaet
 3. 3 Edvald Boasson Hagen
Herbeleef vorige editie

Overwinningen per land

Ga naar Erelijst
 1. 1 53 overwinningen
 2. 2 5 overwinningen
 3. 3 4 overwinningen
   Vip & Hospitality
   nog 120 dagen en het is zover!
   Flanders Classics