Bekijk het overzicht

Win een Omloop Het Nieuwsblad #FANBOX

15 February 2022

We kunnen niet wachten om jullie terug te verwelkomen langs het parcours van Omloop Het Nieuwsblad. Dat vieren we dit jaar met onze #FANBOX-actie die je langs het parcours de ultieme fanbeleving bezorgt!

Woon jij in België en wil je kans maken op één van de vijf fanboxen die we weggeven voor Omloop Het Nieuwsblad? Deelnemen is eenvoudig! Vul onderstaand formulier in en waag een gokje bij onze schiftingsvraag. Wie weet kijk jij dan op 26 februari met je #FANBOX van thuis, bij vrienden of langs het parcours hoe Omloop Het Nieuwsblad beslecht wordt bovenop de Muur van Geraardsbergen of de Bosberg. Deelnemen kan tot 24 februari om 23u59. Veel succes!

 

 

 

Supporteren kan in stijl met wielerpetjes van MEWA, een Belgian Cycling truitje van Lotto, lekkere snacks van Lidl én een goed Kwaremont biertje. Lees ook snel nog even door de laatste updates uit het peloton dankzij de wielergids van Het Nieuwsblad. Na de koers zelf zin gekregen om op de fiets te springen? Dankzij de Proximus Ass Saver kan dat door weer en wind. KBC zorgt voor een fietsbidon en powerbank voor hulp onderweg en dankzij de smartphonehouder van KPMG geraak je de weg niet kwijt tijdens je ritje. Met de brooddoos van MEWA ben je dan weer zeker voorzien van goed bewaard krachtvoer voor onderweg. Nog eens een lijstje nodig van wat je allemaal kan winnen voor vier personen? 

KBC: Fietsbidons en powerbank
Proximus: Een cycling repair kit en een 'Ass Saver' spatbord
KPMG: Smartphonehouder
Lidl: Picknickbox met champagne
Kwaremont: Kwaremont 6,6% en 0,3% bier
Lotto: Pronostiek met Lotto truitje
Het Nieuwsblad: Krant van de dag en Wielergids
MEWA: Wielerpetjes en boterhammendoos

Gerelateerd nieuws