Bekijk het overzicht

Rij één dag na de profs zelf Omloop Het Nieuwsblad

27 November 2019

Op zondag 1 maart kan je, één dag na de profs, zelf schitteren tijdens Omloop Het Nieuwsblad Cyclo! Tem zelf de Molenberg, Muur van Geraardsbergen en de Bosberg en de kasseien van de Haaghoek en Paddestraat. Ga de uitdaging aan!

Kan je ook niet meer wachten op die eerste uitdaging van het nieuwe fietsseizoen? Tel dan samen met ons af naar Omloop Het Nieuwsblad Cyclo, de openingsklassieker van ons wielerseizoen! Op de schrikkeldag is het nog aan Greg Van Avermaet en co om de Muur van Geraardsbergen te temmen, maar een dag later schotelen we jou het beste uit de Vlaamse Ardennen voor! Een stevige dosis kasseien die jij als ware Flandrien temt als geen ander, in combinatie met pittige hellingen door hét decor van de Vlaamse voorjaarsklassieker. Liefhebbers van fiets en koers mogen niet onbreken aan de start van deze tocht op zondag 1 maart!

Dit jaar vertrekken al onze afstanden in Gent en finishen we ook weer in de Oost-Vlaamse hoofdstad. Het enige dat jij moet doen? Nu je tocht kiezen (70, 105 of 150 km) en je snel inschrijven!

Info en inschrijven: www.omloophetnieuwsbladcyclo.be 

 

(c) Photonews

  • Photonews © Photonews

Gerelateerd nieuws