Bekijk het overzicht

Mis niets van de openingsklassieker!

24 February 2022

Zaterdag is een dag die ongetwijfeld al even op jouw kalender en die van andere wielerliefhebbers omcirkeld staat. Nu het eindelijk zover is, ben jij waarschijnlijk aan het uitzoeken hoe je dag eruit zal zien.  

Kan je niet wachten om eindelijk terug te keren naar het parcours en je favoriete renners en rensters daar aan te moedigen? Download dan snel onze fanguide hier en ontdek waar en wanneer je de renners en rensters kan verwachten tussen Gent en Ninove.  

Blijf je liever thuis of wil je de wedstrijd online volgen terwijl je langs het parcours staat? Ontdek dan hiernaast naar welke zender je moet zappen!  

Startpresentaties 

Nu de startpresentaties weer kunnen doorgaan met publiek, nodigen we jou uit om deel uit te maken van de openingsklassieker samen met zo’n 4000 andere fans. Daarvoor dien je hier wel een ticket te reserveren. Maar wees snel, want de tickets vliegen de deur uit. Kan je er niet bij zijn , maar volg je de startpresentaties wel graag vanop afstand? Dan kan je zaterdag terecht op de livestream van Pickx vanaf 9u30!  

Naar de livestream!

Ready, set, go! Op naar een geweldige Omloop met prachtige winnaars!  

Gerelateerd nieuws