Bekijk het overzicht

Bradley Wiggins special guest op Bal Pedal

14 February 2019

Op zaterdag 2 maart gaat het Vlaamse wielerseizoen van start met Omloop Het Nieuwsblad. Flanders Classics zet het wielervoorjaar al op woensdag 27 februari in met Bal Pedal, een flitsend wielerfeest in de Gentse Vooruit. Niemand minder dan Sir Bradley Wiggins zal het feest op gang trekken. Wiggins, zelf geboren in Gent, geeft het startschot voor de Koers Op Rollen voor wielerfans. Hij maakt die avond ook tijd vrij voor een signeersessie.

Bradley Wiggins wordt op 27 februari dé blikvanger tijdens Bal Pedal. De Gentse Vooruit staat die avond volledig in het teken van de koers, in aanloop naar Omloop Het Nieuwsblad. Wiggins trapt rond 20u – letterlijk – het feestje op gang op de rollen, samen met de Gentse burgemeester Mathias De Clercq en schepen van Sport Sofie Bracke. Nadien kunnen wielerliefhebbers op de rollen een gooi doen naar de tijd van Wiggins, nog steeds de werelduurrecordhouder. Tijdens de Koers Op Rollen zelf strijden wielerploegjes van vier tegen elkaar voor eeuwige roem. Fans van Wiggins kunnen het wielericoon later op de avond ontmoeten tijdens een signeersessie.

Na de Koers Op Rollen schakelen we een versnelling hoger voor een koersfeestje hors catégorie met Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, Shizzle Le Sauvage en Deejay Mister T.

Info en tickets via www.balpedal.be
In samenwerking met Studio Brussel en Nasty Mondays

Gerelateerd nieuws