Wedstrijdinfo

VAN VLEUTENS ZOEKTOCHT NAAR TWEEDE OPEENVOLGENDE ZEGE IN OPENINGSKLASSIEKER LIVE OP TELEVISIE

Op zaterdag 27 februari staat de 16e editie van Omloop Het Nieuwsblad voor vrouwen op het programma, en dat is niet zomaar een editie. Fans, organisatie en wielerwereld mogen enerzijds vooruit blikken naar een deelnemersveld om duimen en vingers bij af te likken. Anderzijds telt de wedstrijd nog twee primeurs: voor het eerst behoort ze tot de UCI ProSeries en nog voor het eerst zal de finale live op televisie te volgen zijn.

 

BLIJF THUIS VOOR DE BUIS

Omloop Het Nieuwsblad 2021 vindt plaats op 27 februari. Door de geldende maatregelen vragen we jullie om de koers van thuis te beleven. Op deze pagina vind je meer informatie over de wedstrijd. Be a #FlandrienAtHome

  • Geen publiek aan start- of finishzone
  • Geen publiek op de hellingen of kasseistroken
  • Mondmasker verplicht
  • Samenscholingsverbod voor meer dan 4 personen

WAAR KAN JE KIJKEN?

Volg de wedstrijd van de mannen live dankzij deze broadcasters, met aansluiten voor het eerst de finale van de vrouwen live op televisie.

Wil je al eerder inpikken in de wedstrijd voor de vrouwen? Volg dan één van de extended livestreams. Veel kijkplezier!

Parcoursoverzicht

Door de coronamaatregelen kunnen we dit jaar geen tijdschema online zetten van de passage van je favoriete renners in de openingswedstrijd van het klassieke wielerseizoen. Maar we delen graag het parcoursoverzicht al even met jullie. (Klik op de afbeelding om het volledige parcoursoverzicht te bekijken)