Bekijk het overzicht

Bal Pedal: spetterende wielerfuif schiet het nieuwe seizoen op gang

6 February 2018

Bal Pedal: StuBru-DJ’s, Discobaar A Moeder en De Ideale Wereld

Het wielerjaar feestelijk inzetten doen we met, hoe kan het ook anders, een grote wielerfuif. In samenwerking met Studio Brussel worden alle wielerfans, studenten uit Gent en ver daarbuiten en feestbeesten pur sang op donderdag 22 februari uitgenodigd op de eerste editie van Bal Pedal.

Deze feestelijke kick-off in het Kuipke moet iedereen in de sfeer brengen voor de hoofdschotel op zaterdag. Lead-outs van dienst zijn Discobaar A Moeder, DJ Yolotanker, Linde Merckpoel en Johnny DC, MC Eva De Roo en Shizzle Le Sauvage. Ook de bonte bende van De Ideale Wereld is van de partij om de boel te laten ontploffen. Het dak gaat er ongetwijfeld helemaal af wanneer onze ‘mystery guest’ zal plaatsnemen achter de draaitafel. Wie dat is, wordt later bekend gemaakt. 

“Ik kijk, zoals veel Vlamingen, elk jaar hard uit naar het wielervoorjaar”, zegt StuBru-presentator Stijn Vlaeminck. “En dit jaar is dat zelfs nog meer, want met Bal Pedal in ’t Kuipke gaan we dat wielervoorjaar op gang dansen zoals dat nog nooit gebeurd is. Dat Linde en ik twee dagen later ook in ’t Kuipke van Gent de ploegenvoorstelling doen bij de Omloop Het Nieuwsblad maakt het allemaal nog specialer. Ik heb er goesting in!”

 TICKETS:

verkrijgbaar via FNAC of online:
https://www.eventbrite.be/e/bal-pedal-tickets-42864758647

MEER INFO:

www.balpedal.be 
www.stubru.be